Verwijzing en vergoeding

Verwijzing en vergoeding

Een aantal huidtherapeutische behandelingen wordt vergoed of deels vergoed door uw zorgverzekering. Wanneer een aandoening chronische is wordt altijd geprobeerd deze behandelingen direct bij uw zorgverzekering te declareren. Wanneer de aandoening niet chronische is betaalt u de behandeling direct naar keuze per pin of contact en krijgt u een factuur mee welke u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekering.

Uiteindelijk bent en blijft u te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de vergoeding van uw zorgverzekering en van het voldoen van de betaling aan Touché Huidverzorging.

In het tarievenoverzicht staat door middel van een * aangegeven welke behandelingen mogelijk voor een vergoeding in aanmerking kunnen komen.

Touché Huidverzorging werkt zo wel met als zonder verwijzingen van huisartsen en medische specialisten. De aandoening bepaald of er wel of niet een verwijsbrief van de arts nodig is.

Als u zeker wilt weten of u voor vergoeding in aanmerking komt of dat u een verwijzing nodig heeft dan kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekering.